2. tithi – Krišna Dvitja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvaphalguni

Priroda današnjeg dana je “zastrašivanje”.
Danas se suočavamo sa različitim vrstama zastrašivanja, pa se možemo zapitati koji je cilj svega toga i kome je cilj da to čini? Svako zastrašivanje a tu prije svega mislim na različite teorije zavjere imaju prije svega cilj ne da poduče i informiraju ljude već da sa njima manipuliraju i da ih drže u strahu ili da im skreću pažnju sa stvarno važnih pitanja. Npr. danas na internetu čitam veliki planet juri prema Zemlji. Od kada to planet može juriti svemirskim prostranstvom pa to je osobina kometa i asteroida, a ne planeta? Znači ako neznate osnove astronomije s vama se lako može manipulirati. Pa će te se početi bojati i vaša pažnja će biti udaljena od vaše duhovne prakse, s rješavanja vaših gorućih problema, recimo ako ste nezaposleni.

Da možda nemate dovoljno novaca i zaposlenje, ali imate planet koji streloviti leti u susret Zemlji! Vrlo dobra medijska manipulacija, možemo se samo zapitati tko stoji iza svega toga i kome je cilj preusmjeravanje pažnje ljudi!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaMed kao lijek: Bogatstvo čarobnog dara prirode
Slijedeća objavaArapski brojevi dolaze iz Indije
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here