10. tithi –  Šukla Dašami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Đešta

Priroda današnjeg dana je “promatrajmo svoj život”.

Život je čaroban! Ono što se događa u jednom danu našeg života daleko je čarobnije od bilo kojeg fantasy filma, ali ono što se događa moramo promatrati podjednako koncentrirani kao kad gledamo film. Ako gledamo film, ali nas omete telefonski poziv ili zaspimo, propustit ćemo dio filma. Isto vrijedi i za film našeg života koji nam se svakog dana neprestano prikazuje na ekranu stvarnosti. Ako živimo napola u snu i nismo pažljivi, propustit ćemo poruke i sinkronicitete koji nam se neprestano obraćaju, vodeći nas i usmjeravajući.

Život reagira na nas. Život komunicira s nama. Ne postoje slučajnosti ili podudarnosti: svaka sitnica ima svoju frekvenciju, a kad se nešto pojavi u našem životu, to znači da se nalazi na našoj frekvenciji. Sve što vidimo oko sebe – svaki znak, boju, osobu ili predmet, sve što –čujemo, svaka okolnost i događaj imaju svoju frekvenciju.

Danas je dobar dan da započnemo uočavati sinkronicitete u svojim životima!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaBorovnice štite od demencije i čuvaju vid
Slijedeća objavaHalasana – vježba joge koja razotkriva “unutrašnje skriveno blago”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.