14. tithi – Šukla Čaturdaši

Čandra ili Mjesec u nakšatri Utarabhadrapada

Priroda današnjeg dana su “dobri osjećaji”.

Što god želimo u svojem životu , to želimo zato što to volimo i zato što se zbog toga dobro osjećamo. Što god ne želimo u svojem životu, ne želimo zato što se zbog toga loše osjećamo.

Želimo zdravlje, jer se dobro osjećamo kada smo zdravi, a loše kad smo bolesni. Želimo novac, jer se dobro osjećamo kad kupujemo i radimo ono što volimo, a loše kad to ne možemo. Želimo sretne odnose, jer se zbog toga dobro osjećamo, a zbog loših se odnosa osjećamo loše. Želimo sreću, zato što se dobro osjećamo kada smo sretni, a loše se osjećamo kada smo nesretni.

Neke stvari želimo zato što nas na to potiču dobri osjećaji koje one izazivaju u nama. Kako možemo primiti dobre stvari koje želimo imati u svom životu? Pomoću dobrih osjećaja! Novac nas želi. Zdravlje nas želi. Sreća nas želi. Želi nas sve ono što volimo. Sve ono što volimo gori od želje da uđe u naš život, no mi moramo zračiti dobrim osjećajima kako bismo to privukli. Ne moramo se boriti i mučiti kako bismo promijenili okolnosti svog života – dovoljno je da pružamo ljubav kroz dobre osjećaje i pojavit će se ono što želimo!

Danas je dobar dan da njegujemo dobre osjećaje!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaMajčinska ljubav
Slijedeća objavaNarančasta za životnu radost i dobar apetit
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here