2. tithi – Krišna Dvitja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Hasta

Priroda današnjeg dana je “snaga vizualizacije”.

Nije naše da razmišljamo o tome kako se nešto događa. To će se pokazati u stvarnosti kroz predanost i vjeru. Način na koji se nešto ostvaruje pripada Svemiru. Svemir uvijek poznaje najkraći, najbrži, najhitriji i najusklađeniji put između nas i našeg sna. Prepustimo li način ostvarenja Svemiru, iznenadit ćemo se i zapanjiti nad onim što će nam pružiti. Tada stvaramo magiju i čuda.

Izuzetno je važna vizualizacija. Dok u mislima promatramo slike i osjećamo ih, u sebi budimo osjećaj vjere da upravo sada posjedujemo ono što želimo. Istodobno izražavamo povjerenje i vjeru u Svemir, jer se usredotočujemo na konačni rezultat i osjećamo da ćemo dobiti što želimo, uopće ne obraćajući pozornost načinu na koji će se to dogoditi. U mislima smo već dobili željeno. Osjećamo da to već imamo. Naš um i čitavo naše biće osjećaju da se to već dogodilo. To je umijeće vizualizacije.

Danas je dobar dan da započnemo s vizualizacijom svojih želja!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaOdaberite hranu koja čisti arterije
Slijedeća objavaGdje je nestala vedska kultura?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.