1. tithi – Krišna Pratipada
Čandra ili Mjesec u nakšatri Kritika

Priroda današnjeg dana je “iscjeljivanje”
Kada otkrijemo problem i suočimo se s njime, iscjeljivanje može započeti. Iscjeljivanje započinje i kada osoba počne uvoditi red u svoj život, kada ponovno uspostavi ravnotežu. Jedan od najdjelotvornijih načina uspostavljanja ravnoteže i održavanja zdravlja jest svakodnevno razrješavanje problema. Kada se ljudi zapletu u emocionalnu dramu, njihovo emocionalo polje postaje ranjivo i otvara se mogućnost oboljevanja. Bolest je udaljavanje od zdravlja. Čovjek nije stvoren da bi živio u bolesti.

Mi moramo shvatiti da se svi sastojimo od energije a razbolijevamo se prvo na energetskoj razini a tek potom na tjelesnoj razini. Mnogi od nas u svojoj prošlosti nose nešto što nisu prihvatili, a iscjeljivanje ne može započeti sve dok ne shvatimo svoje postupke i dok ne prepoznamo svoje misaone obrasce. Svaka negativnost uma utječe na funkciju tijela.
Danas je dobar dan da energetski iscjelimo sebe ta da se riješimo negativnih misaonih obrazaca!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

baloons

Prethodna objavaUpoznajte top 5 začina za hladnije dane
Slijedeća objavaSve o dunji: Kraljica marmelade
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here