10. tithi – Krišna Dašami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Rohini

Priroda današnjeg dana je “sačuvajmo dobro raspoloženje”.

Ako se osjećamo loše zbog loših osjećaja, sami ih pojačavamo. Ne samo što će se loši osjećaji pogoršati, nego ćemo povećati vlastitu negativnost. Loši nam osjećaji ne mogu donijeti život koji želimo, pa bi trebali postati oprezniji i zato nećemo dopusiti lošim osjećajima da nas savladaju. Mi vladamo vlastitim osjećajima, pa kao nas počnu ispunjavati loši osjećaji, jedan od načina na koji se možemo osloboditi njihove energije jest da se razvedrimo.

Život bi trebao biti zabavan! Kad se zabavljamo, osjećamo se sjajno i primamo sjajne stvari. Kad preozbiljno shvaćamo život, dobivamo ozbiljne stvari. Ako se zabavljamo, to nam donosi život kakav želimo, a preozbiljni stavovi nam donose život koji moramo shvaćati ozbiljno. Mi imamo moć nad svojim životima i možemo je iskoristiti kako bismo osmislili život onakvim kakvim želimo!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaOva domaća prirodna mast i čepići provjereno liječe hemeroide: Recept
Slijedeća objavaNajbolji prirodni lijek na svijetu za probleme s prostatom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.