12. tithi – Krišna Dvadaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Asleša

Priroda današnjeg dana je “pružimo ljubav”.

Svakog dana putem svojih dobrih osjećaja imate prilike pružati ljubav drugim ljudima. Kad smo sretni, to nam je jamstvo da ćemo pružati pozitivne osjećaje i ljubav svim ljudima s kojima dođemo u kontakt. Kad pružamo ljubav svima, ta će nam se ljubav vratiti, ali daleko snažnije nego što mislimo.

Kad pružimo ljubav drugoj osobi i ako naša ljubav tako pozitivno djeluje na drugu osobu da će je ona pružiti nekome drugome, tada bez obzira na to koliko će ljudi osjetiti pozitivan učinak, bez obzira na to koliko se daleko širi naša ljubav, sva se ona vraća k nama. Ne samo što zauzvrat primamo ljubav koju smo pružili drugoj osobi, nego primamo i svu ljubav od svih na koje je naša ljubav djelovala! Ljubav nam se vraća zaodjenuta u pozitivne okolnosti, pozitivne ljude i pozitivne događaje u našem životu.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaI to će proći…
Slijedeća objavaŠto je homeopatija?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.