3. tithi – Krišna Tritija
Čandra ili Mjesec u nakšatri Mrigašira

Priroda današnjeg dana je “Proširimo granice svoje percepcije”.

Svatko od nas posjeduje sposobnost proširiti svoju percepciju. Sve ovisi o tome što želimo spoznati i jesmo li voljni spoznati. Funkcioniranje neovisno o linearnom vremenu za mnoge je ljude zastrašujuće. No, takva je spoznaja svima dostupna. Sposobni smo spoznati sve ono što želimo spoznati. Sve ovisi o tome koliko smo otvoreni i koliko smo spremni slušati. Želimo li doznati nešto o nekoj osobi ili o nečemu u Univerzumu, ta nam je informacija dostupna. Nikada nesmijemo vjerovati u ograničenja.

Znanstvenici su potvrdili da čovjek koristi samo 10% svojega mozga. Mi se neprestano razvijamo i svoj mozak koristimo u sve većoj mjeri. Mi počinjemo prihvaćati i upoznavati nevidljive sile koje upravljaju našim životima te shvaćati da je ovaj život, kao i sam čovjek, mnogo više no što smo ikada zamišljali. Shvatili smo da posjedujemo više od pet osjetila. No, šesto osjetilo nije ništa drugo doli most između vidljivog i nevidljivog svijeta. Ono je tek maleni uvid u beskonačne mogućnosti koje nudi paralelan svijet. S onu stranu šestog osjetila leži još mnogo toga, a mi to tek počinjemo uviđati!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

space

Prethodna objavaDobrobiti hodanja
Slijedeća objavaZnaju da ne znamo: Zašto nam prodaju otrove?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here