14. tithi – Krišna Čaturdaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Anuradha

Priroda današnjeg dana je “promijenimo svoje osjećaje prema novcu”.

Kad promijenimo svoje osjećaje prema novcu, promijenit će se i količina novca u našem životu. Što su naši osjećaji prema novcu pozitivniji, to ćemo ga više privući k sebi.

Ako nemamo puno novca, tada se nećemo dobro osjećati ni u pogledu svojih računa. No, onoga trenutka kad negativno reagiramo na veliki račun, mi zračimo lošim osjećajima te ćemo sigurno dobivati veće račune. Što god pružamo, to zauzvrat i primamo. Najvažnije je to da u sebi uspijemo probuditi pozitivne osjećaje kad plaćamo svoje račune.

Da bismo promijenili svoje osjećaje, moramo se koristiti svojom maštom, tako da račune pretvorimo u nešto zbog čega ćemo se bolje osjećati. Možemo zamisliti da to uopće nisu računi, nego da smo odlučili pokloniti novac svakoj tvrtki ili osobi zato što imamo dobro srce, jer sjajno obavljaju svoj posao.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaGenijalno: Navucite navlaku za jorgan u tren oka!
Slijedeća objavaJogurt dijeta: Za tri dana skida čak četiri kilograma!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here