5. tithi – Krišna Pančami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Utaraphalguni

Priroda današnjeg dana je “tajna odnosa”.

Život nam daje sve kako bismo mogli odabrati ono što volimo. Dio životnog dara sastoji se u tome da su pred nama različte vrste ljudi, kako bismo mogli odabrati ono što volimo kod tih ljudi i okrenuti leđa onome što ne volimo. Ne bismo trebali pokušavati osjetiti ljubav prema osobi koju ne volimo, nego bismo se jednostavno trebali okrenuti na drugu stranu, uopće joj ne poklanjajući nikakve osjećaje.

Ako okrenemo leđa onome što kod nekoga ne volimo, to znači da smo opušteni u tom pogledu i svjesni da nam život pruža mogučnost izbora. To ne znači da se trebamo sukobljavati s drugom osobom, kako bismo joj dokazali da nije u pravu ili da je trebamo kritizirati i okrivljavati, ili da je trebamo pokušati promijeniti zato što smatramo da smo u pravu. Jer ako postupamo na takav način, tada ni u kom slučaju ne pružamo ljubav!

Danas je dobar dan da shvatimo vrijednosti svojih odnosa!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 20.01.2014.
Slijedeća objavaSmoothie koji zaustavlja žudnju za šećerom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.