1. tihi – Krišna Pratipat

Čandra ili Mjesec u nakšatri Dhaništa

Priroda današnjeg dana je “ljubav je sve”.

Sve negativnosti koje zapažamo u svijetu uvijek su manifestacije nedostatka ljubavi. Bez obzira na to izvoru li te negativnosti iz osobe, mjesta, okolnosti ili događaja, njihov je uzrok uvijek nedostatak ljubavi. Ne postoji sila tuge – tuga je nedostatak sreće, a sva sreća izvire iz ljubavi. Ne postoji sila neuspjeha – neuspjeh je nedostatak uspjeha, a svukupan uspjeh izvire iz ljubavi. Ne postoji sila bolesti – bolest je nedostatak zdravlja, a sveukupno zdravlje izvire iz ljubavi. Ne postoji sila siromaštva – siromaštvo je nedostatak obilja, a sveukupno obilje izvire iz ljubavi. Ljubav je pozitivna sila života, a svako negativno stanje uvijek proizlazi iz nedostatka ljubavi.

Kad ljudi dosegnu točku prevage, kad pružaju više ljubavi nego negativnosti, uvidjet će da će negativnost naglo nestati s lica zemlje.

Danas je dobar dan da započnemo njegovati ljubav!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaBundeva je nepravedno zanemarena, a korist od nje je višestruka
Slijedeća objavaPatanjalijeve joga sutre započinju sa SADA
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here