13. tithi – Krišna Trijodaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Magha

Priroda današnjeg dana je “loši osjećaji”.

Sve ima svoje savršeno mjesto u životu, uključujući i loše osjećaje. Kad ne bi bilo loših osjećaja, nikad ne bismo znali kako je to kad se osjećamo dobro. Stalno bismo osjećali samo neki neodređen osjećaj, jer svoje osjećaje ne bismo imali s čime usporediti. Ne bismo znali kako je to kad smo uistinu sretni, uzbuđeni ili radosni. Zahvaljujući osjećaju tuge, svjesni smo koliko je dobro kad smo sretni. Loše osjećaje nikad ne možemo izbaciti iz svog života, jer oni su dio života i bez njih ne bi bilo nijednog dobrog osjećaja.

Ako se osjećamo loše zbog loših osjećaja, samo ih pojačavamo. Ne samo što će se loši osjećaji pogoršati, nego ćemo povećati vlastitu negativnost. Loši osjećaji ne mogu nam donijeti život koji želimo, pa ćemo postati oprezniji i nećemo dopustiti lošim osjećajima da nas svladaju. Mi vladamo vlastitim osjećajima pa ako nas počnu ispunjavati loši osjećaji, jedan od načina na koji se možemo osloboditi njihove energije jest da se razvedrimo!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaIzbjegavanje TV-a je najpametnija stvar koju možete uraditi – 10 lekcija iskusnog svjetskog putnika
Slijedeća objavaJe li Einsteinov mozak bio drugačiji od onog kod nas, ‘običnih’ ljudi?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.