14. tithi – Šukla Čaturdaši

Čandra ili Mjesec u nakšatri Đješta

Priroda današnjeg dana je “vjera”. Jučer smo govorili o prvom koraku kreativnog procesa – traženju. Drugi korak je da moramo vjerovati u ono što smo zatražili. Mi moramo imati nepokolebljivu vjeru da će nam se nešto ostvariti. Vjera u ono što nismo vidjeli. Moramo vjerovati da smo nešto primili. Moramo biti svjesni da je ono što smo zatražili postalo naše istog trenutka kada smo zatražili. Naša vjera mora biti posvemašnja i obuhvatna. To je kao da naručujemo nešto iz kataloga. Naručimo, opustimo se, svjesni smo da ćemo dobiti ono što smo naručili  i nastavljamo sa svojim životom.

Ono što želimo smatrajmo već svojim. To ćemo dobiti kada nam bude potrebno. Samo dopustimo da nam to dođe. Ne plašimo se i ne zabrinjavajmo se. Ne razmišljajmo da nam traženo nedostaje. Razmišljajmo o tim stvarima kao o svojima, kao o nečemu što nam pripada, kao o nečemu što je već naše. Danas je dobar dan da njegujemo svoju vjeru.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaTemelji zdrave prehrane jednaki temeljima zdravog života
Slijedeća objavaIstina o NSA: Sprema se nadzor čovječanstva pomoću kvantnih računala i ‘Skynet’ tehnologije?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here