14. tithi – Krišna Čaturdaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Magha

Priroda današnjeg dana je “misao je frekvencija”.

Ne zaboravimo da su misli prvobitno uzrok svega. Stoga se ustrajna misao neposredno šalje u Svemir. Magnetski se povezuje sa sličnom frekvencijom, a za nekoliko sekundi šalje nam očitanje te frekvencije u obliku osjećaja. Drukčije rečeno, naši su osjećaji poruka koju nam Svemir šalje pokazujući nam na kojoj se frekvenciji nalazimo. Osjećaji predstavljaju povratnu informaciju o frekvenciji.

Ako se dobro osjećamo, to je poruka Svemira koji kaže: “Misliš dobre misli”. Slično tome, ako se osjećamo loše, primamo poruku od Svemira u kojoj stoji: “Misliš loše misli”.

Kad se loše osjećamo to je poruka Svemira koji nam zapravo govori: “Upozorenje! Odmah promijeni misli. Zabilježena negativna frekvencija. Promijeni frekvenciju.

Slijedeći put kad se budemo osjećali loše ili kad nam se pojave bilo kakve negativne emocije, osluhnimo znak koji dobivamo od Svemira. U tome trenutku sprečavamo ostvarenje vlastita dobra jer se nalazimo na negativnoj frekvenciji.

Promijenimo misli i razmišljajmo o dobrim stvarima, a kad se počnemo dobro osjećati znat ćemo da je to stoga što smo se prebacili na novu frekvenciju – Svemir nam je to potvrdio šaljući nam pozitivne osjećaje.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaŽelite spavati k’o klada? Najbolji narodni savjeti za opuštanje!
Slijedeća objavaSvaka vjerska skupina ima svoje fundamentaliste
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.