5. tithi – Krišna Pančami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Punarvasu

Priroda današnjeg dana je “ono što volimo”.

Kako se možemo zaljubiti u život? Na isti način na koji se zaljubljujemo u drugu osobu – kad obožavamo sve na njoj! U drugu se osobu zaljubljujemo kad vidimo samo ljubav, čujemo samo ljubav, govorimo samo o ljubavi i osjećamo ljubav svim svojim srcem! Na isti način koristimo krajnju moć ljubavi kako bismo se zaljubili u život.

Što god radimo, gdje god se nalazimo, potražimo ono što volimo. Možemo potražiti tehnologiju i izume koje volimo. Potražimo zgrade koje volimo, automobile i ceste, lokale i restorane, trgovine koje volimo. Prošečimo ulicom ili kroz trgovinu s namjerom da pronađemo što više onoga što možemo voljeti. Potražimo ono što volimo kod drugih ljudi. Potražimo sve što volimo u prirodi – ptice, stable, cvijeće, mirise i boje. Promatrajmo ono što volimo. Slušajmo ono što volimo. Govorimo o onome što volimo.Radimo ono što volimo raditi.

Jer, kad tako postupamo, onda osjećamo ljubav!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

srce

Prethodna objavaPuri – Napuhnuto prženo pecivo
Slijedeća objavaJedinstvo s Božanskim
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here