12. tithi – Krišna Dvadaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Mrigašira

Priroda današnjeg dana je “napredak”.

Ako želimo napraviti kvantni skok, umjesto mnoštva sitnih koraka, moramo krenuti od spoznaje da to možemo učiniti. Ako kvadriramo neki broj, to znači da ga pomnožimo samim sobom. Možemo pomnožiti svoj potencijal svojim potencijalom.

No, da bismo to napravili moramo prijeći u vlastiti svijet. Shvatimo da radimo s beskonačnom, sveprisutnom moći. Ona je uvijek s nama. Bliža nam je i od samog našeg daha. Uskladimo se s njom i jednostavno odbacimo sve misli o ograničenjima te odlučimo da ćemo povećati svoju učinkovitost. Mi to možemo postići, a prvi korak je u tome da shvatimo kako to uistinu možemo. Prestanimo slušati ljude koji nam govore da ne možemo. Počnimo zamišljati sebe kako radimo nešto uistinu veliko. Ispišimo na listu papira krajnji rezultat i istinski vjerujmo da ćemo ga ostvariti.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaZnanstvenici analizirali čak 343 istraživanja o tome je li organska hrana zdravija: Evo što su otkrili
Slijedeća objavaOprez! Nemojte ‘čistiti’ svoje uši!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.