4. tithi – Krišna Čaturthi

Čandra ili Mjesec u nakšatri Bharani

Priroda današnjeg dana je “rađanje”. Sve što je stvoreno moralo se na neki način roditi. Zvijezda Bharani simbolizirana je maternicom. Maternica je kreativni organ gdje raste i nastaje novi život. No, svako rađanje je bolno. Ponekad kada uvodimo nešto novo u svoje živote nailazimo na problem. Na protivljenje jednog dijela naše prirode ili na protivljenje naše okoline. Često postoji i strah on novog. Od novih i neistraženih okolnosti i situacija. Znamo se zapitati kako ćemo mi to učiniti. Da li je to dobro za nas, da li smo možda pogriješili što smo ušli u novu situaciju?

Ipak, život predstavlja promjenu, a ne stagnaciju. Rađanje novih ideja treba biti podržano i konkretnim akcijama. Moramo što više ostvarivati svoje ideje, a ne ih zadržavati u svojim glavama.

Danas je dobar dan za rađanje ideja i za njihovo ostvarivanje.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaŠto je natalna karta?
Slijedeća objava13 prednosti homeopatije
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.