2. tithi – Krišna Dvitja

Čandra ili Mjesec u nakšatri Daništa

Priroda današnjeg dana je “zahvalnost”. Svaki puta kada osjećamo zahvalnost , mi pružamo ljubav, a što god dajemo to i primamo. Bez obzira zahvaljujemo li nekoj osobi ili smo zahvalni na svom automobilu, odmoru, zalasku sunca, daru ili nekom uzbudljivom događaju, mi pružamo ljubav te ćemo primiti još veću radost, zdravlje, novac, čudesnija iskustva, bolje odnose i više prilika.

Pokušajmo sada. Prisjetimo se nečega ili nekoga na kome smo zahvalni. Možemo odabrati osobu koju volimo. Usredotočimo se na tu osobu i razmišljajmo o svemu onome što volimo na njoj i na čemu smo zahvalni. Tada joj u mislima ili naglas ispričajmo sve što volimo kod nje i na čemu smo joj zahvalni, kao da je uz nas. Recimo joj zbog čega je sve volimo. Možemo se prisjetiti nekih zgoda i trenutaka. Za to vrijeme osjećajmo kako nam se srce ispunjava zahvalnošću.

Ljubav koju pružamo tijekom te jednostavne vježbe mora nam se vratiti u našem odnosu i u cijelom našem životu.

Danas je dobar dan da vježbamo zahvalnost!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaSjemenke marelice – lijek za rak!
Slijedeća objava11 znanstveno dokazanih jednostavnih načina koji će poboljšati metabolizam
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here