4. tithi – Krišna Čaturthi

Čandra ili Mjesec u nakšatri Revati

Priroda današnjeg dana je “zahvalnost na računima”.

Ako nemamo dovoljno novca, plaćanje računa može biti nešto najteže što moramo napraviti. Može nam se učiniti da računa imamo više nego novca kojima ih trebamo platiti. No, ako prigovaramo zbog računa, tada zapravo prigovaramo zbog novca, a prigovaranje nas zadržava u siromaštvu.

Ako nemamo dovoljno novca, ni u snu ne bismo osjećali zahvalnost prema računima, ali upravo to moramo osjetiti da bismo u životu imali više novca. Da bismo živjeli bogatim životom, moramo biti zahvalni na svemu što ima veze s novcem, a prigovaranje zbog računa nije oblik zahvalnosti. Moramo postupati posve suprotno, odnosno biti zahvalni na stvarima ili uslugama koje smo primili od onih koji su nam poslali račun. To je nešto posve jednostavno ali imat će neizmjeran utjecaj na financijsku situaciju u našem životu.

Da bismo bili zahvalni za račune, razmislimo koliko smo koristi imali od usluge. Ako plačamo račune za plin ili struju, razmislimo o grijanju ili klima uređajima koje imamo, o toploj vodi za tuširanje te o svakom aparata koji možemo koristiti zbog tih usluga.

Danas je dobar dan da postanemo zahvalni na novcu i na računima.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaHoćemo li na nebu vidjeti dva sunca?
Slijedeća objavaAronija – super bobica, super antioksidans
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.