15. tithi – Krišna Amavasja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Utaraphalguni

Priroda današnjeg dana je “zahvalnost”.

Ako smo nezahvalni na onome što imamo, nećemo moći privući veće dobro u svoj život. Zašto? Zato što su misli i osjećaji koje u svojoj nezahvalnosti odašiljemo negativni. Bez obzira na to je li riječ o ljubomori, negodovanju, nezadovoljstvu ili osjećaju da “nemamo dovoljno”, takvi nam osjećaji ne mogu pružiti ono što želimo. Mogu nam samo uzvratiti onim što ne želimo. Negativne emocije sprečavaju nam dolazak dobrih stvari. Želimo li novi automobil, ali nismo zahvalni na onome kojeg već imamo, ta će nezahvalnost biti dominantna frekvencija koju odašiljemo.

Budimo zahvalni na onome što imamo sada. Kad počnemo razmišljati o svemu onome na čemu možemo biti zahvalni u svojemu životu, zapanjit ćemo se kada shvatimo da se neprestano javljaju nove stvari na kojima možemo biti zahvalni. Samo moramo početi, a zakon privlačnosti primit će te misli ispunjene zahvalnošču i pružiti nam mnoštvo misli nalik njima. Naći ćemo se na frekvenciji zahvalnosti i sva će dobra ovog svijeta biti naša.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaPriča o ‘šarenim balonima’…
Slijedeća objavaAyurvedska detoksikacija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.