52
8. tithi – Šukla Aštami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Kritika

Priroda današnjeg dana je “osjećajmo se sretnima”.

Jedini razlog zbog kojeg netko nema dovoljno novca jest taj što njegovo pritjecanje sprečava vlastitim mislima. Svaka negativna misao, osjećaj ili emocija sprečavaju pritjecanje dobra u naš život a to uključuje i novac. Nije riječ o tome da nam Svemir ne želi dati novac, jer ovoga trenutka na nevidljivoj razini postoji sav novac koji nam je potreban. Ako nemamo dovoljno, to je stoga što zaustavljamo protok novca, a to činimo vlastitim mislima. Moramo prestati misliti da nemamo dovoljno i početi vjerovati da imamo i više nego dovoljno. Neka nam misli češće budu ispunjene obiljem nego manjkom pa ćemo tako ostvariti ravnotežu.

Kad nam je novac potreban, to u nama izaziva snažne osjećaje koji će stoga, zahvaljujući zakonu privlačnosti i dalje privlačiti potrebu za novcem.

Prečac do svega onoga što želimo jest da budemo sretni i da se osjećamo sretnima ovoga trenutka. To je najbrži način da u svoj život privučemo novac i sve ostalo što želimo. Usredotočimo se na to da Svemiru odašiljemo osjećaje radosti i sreće. Kad u tome uspijemo, privlačit ćemo sve ono što nam donosi radost i sreću, a to ne obuhvaća samo obilje novca, nego i sve ostalo što želimo!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

52
52