5. tithi – Krišna Pančami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Ašvini

Priroda današnjeg dana je “samo promatrajmo”.
“Odgovorite inteligentno čak i na neinteligentno ponašanje” – Lao Tse

Kad je riječ o bilo čemu što ne želimo, moramo se koristiti svojom maštom kako bi se zabavili i umanjili moć toga što ne želimo. Možemo promatrati sebe ili druge ljude kao da su na divljim konjima u različitim životnim situacijama pa se možemo nasmijati a smijehom se možemo izbaviti od loših osjećaja. Tada mijenjamo svoje životne okolnosti.

Ako se osjećamo loše, nemojmo tom lošem osjećaju davati još veću moć time što ćemo se kajati zato što se osjećamo loše. Ako tako postupamo samo tjeramo divljeg konja u još veći galop. Ne treba mrziti loše osjećaje, nego promišljeno odabrati dobre i birati ih sve češće. Kad se odupiremo lošim osjećajima oni se samo pojačavaju. Što ih manje želimo, to su oni snažniji. Što se više odupiremo bilo čemu u svom životu, to će nam se upravo takve stvari češće događati. Stoga se ne brinimo ako nas obuzmu loši osjećaji. Ne odupirimo im se i time ćemo im oduzeti svu njihovu moć.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaTesla protiv Einsteina: Znanost s dušom naspram manipulacija
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 26.08.2013.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here