10. tithi – Krišna Dašami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Anuradha

Priroda današnjeg dana je “što nas sputava”?

Ukoliko želimo biti u vezi, ali smo i dalje sami ili smo u vezi ali ne osjećamo da smo pronašli ljubav svojeg života, možda nas proganjaju negativna sjećanja i emocije koje nam ne dopuštaju da pronađemo svoju srodnu dušu ili da se povežemo s njom. Da bismo zamislili nekoga u svojem životu, moramo osvijestiti negativne emocije, iskustva i obrasce ukorijenjene u našoj podsvijesti i ukloniti ih. Neki ljudi ostaju usredotočeni na negativne emocije pet, deset, petnaest ili čak četrdeset godina i zbog toga ne pronalaze istinsku ljubav i istinsku sreću. Osvještavanje negativnih emocija omogućit će nam da se oslobodimo negativnih vibracija koje nam onemogućuju doživljaj ljubavi.

Kada u ljubavi prvi puta pogriješimo, ta se pogreška često ponavlja, zato je posebno važno da osvijestimo u čemu smo pogriješili i da to pokušamo ispraviti!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaTemeljna istina
Slijedeća objavaBhakti Tirtha Swami
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here