4. tithi – Krišna Čaturthi

Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvabhadrapada

Priroda današnjeg dana je “mašta”. U budućnosti ćemo biti svjedoci sve većeg broja otkrića o moći čovjekove mašte. Znanstvenici su već otkrili posebne zrcalne stanice – kad zamišljamo da nešto radimo, one aktiviraju ista ona područja u mozgu koja se aktiviraju kad uistinu obavljamo tu aktivnost. Drugim riječima, dok se igramo i maštamo o onome što želimo iskusiti, naš mozak reagira na naše misli kao da je riječ o stvarnom djelovanju.

Ako govorimo o nečemu iz prošlosti ili budućnosti, mi te događaje zamišljamo sada, mi ih sada osjećamo, sada smo na njihovoj frekvenciji i to je ono što Univerzum prima. Kad zamišljamo svoj san, zakon privlačnosti ga doživljava sada, jer on ne poznaje vrijeme. Za njega postoji samo sadašnji trenutak. Ako ono što želimo primamo s odgodom, do toga dolazi samo zbog vremena koje je nama potrebno da bismo se uključili na frekvenciju osjećaja na kojoj se nalazi naša želja. Kada se uključimo na frekvenciju svoje želje i ostanemo na njoj, naša se želja ostvaruje.

Danas je dobar dan da započnemo maštati o onome što želimo!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaSPECIJAL: Beba i dijete vegetarijanac 2/3
Slijedeća objavaTajne megalita
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here