9. tithi – Krišna Navami
Čandra ili Mjesec u nakšatri Hasta

Priroda današnjeg dana je “primanje i davanje”.
Ono što dajemo to i primamo. Što god u životu dajemo, to nam se i vraća. Prema zakonu privlačnosti, što god dajemo, upravo to i privlačimo k sebi.

Svaki čin davanja stvara suprotan čin primanja, a ono što primamo uvijek je jednako onome što smo dali. Što god dajemo u životu, to nam se mora vratiti. Takvi su fizički i matematički zakoni svemira.

Dajmo pozitivno, pa ćemo i primiti pozitivno. Dajemo li negativno, primat ćemo negativno. Ako dajemo pozitivne stvari, primat ćemo život ispunjen pozitivnim stvarima. Ako dajemo negativne stvari, primat ćemo život ispunjen negativnostima. Kako možemo davati na pozitivan ili negativan način? Putem svojih misli i osjećaja!

U svakom trenutku mi dajemo ili pozitivne ili negativne misli. Mi dajemo ili pozitivne ili negativne osjećaje. To, jesu li pozitivni ili negativni, odredit će ono što ćemo primati zauzvrat. Sve ljude, okolnosti i događaje, koji čine svaki trenutak našeg života, privukli smo sebi kroz svoje misli i osjećaje koje gajimo. Ne može se reći da nam se život jednostavno događa; mi sve u svom životu primamo na temelju onoga što smo dali.

Danas je dobar dan za darivanje onog pozitivnog!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

santa-girl

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 25.12.2013.
Slijedeća objavaGrožđice vraćaju energiju, a slasticama daju posebnu aromu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here