14. tithi – Krišna Čaturdaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Bharani

Priroda današnjeg dana je “gledajmo samo dobro”.

Okrenimo leđa stvarima koje ne volimo i ne poklanjajmo im nikakve osjećaje. Nemojmo govoriti ne stvarima koje ne volimo, jer ako im kažemo ne, time ćemo ih privući. Kad kažemo, ne onome što ne volimo, u nama se javlja loš osjećaj, mi zračimo loše osjećaje i zauzvrat ćemo primiti loše osjećaje u obliku negativnih životnih okolnosti.

Ničemu nemojmo govoriti ne, jer kad kažemo: “Ne, to ne želim”, mi zapravo govorimo DA zakonu privlačnosti. Kad kažemo: “Promet je užasan”, “Usluga je uistinu loša”, “Oni uvijek kasne”, “Ovdje je bučno”, “Ovaj je vozač lud”, ili “Već predugo čekam”, mi govorimo DA tim stvarima i uključujemo ih u svoj život.

Zato, okrenimo glavu od stvari koje ne volimo i ne poklanjajmo im svoje osjećaje, neka ostanu tamo gdje jesu, je im nije mjesto u našem životu.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaBackends – položaji joge izvijanja unazad
Slijedeća objavaTrešnja – iskoristite je maksimalno
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.