15. tithi – Krišna Amavasja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Ardra

Priroda današnjeg dana je “zahvalnost prema novcu”.

Kad snagu zahvalnosti usmjerimo prema bilo kojem negativnom stanju, stvara se novo stanje i otklanja ono staro. To znači da se novo stanje stvara kad uspijemo osjetiti veću zahvalnost recimo za novac koji imamo, nego što osjećamo nedostatak novca. Tako se otklanja nedostatak i to se stanje čarobno zamjenjuje stanjem u kojem imamo više novca.

Svi negativni osjećaji prema novcu udaljuju ga od nas i smanjuju količinu novaca u našem životu te svaki put kad se zbog novca osjećamo loše, dodatno smanjujemo ono što imamo. Ako prema novcu gajimo osjećaje kao što su zavist, razočaranje, zabrinutost ili strah, ne možemo primiti više novca. Zakon privlačnosti kaže da se sličnosti privlače, stoga ako smo razočarani zato što nemamo dovoljno novca, primit ćemo još više situacija u kojima ćemo biti razočarani zato što nemamo dovoljno novca.

Koliko god bilo teško, moramo zanemariti svoju sadašnju situaciju i nedostatak novca koji sad proživljavamo, a to ćemo najbolje postići zahvalnošću.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaCijeni što si dobio i nadoknadi što nisi: Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo
Slijedeća objavaKakva čuda kriju crvene maline
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.