8.tithi – Krišna Aštami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Ardra

Priroda današnjeg dana je “mislimo dobre misli”
Ako se dobro osjećamo, to je poruka Svemira koji kaže: “Misliš dobre misli”. Slično tome, ako se osjećamo loše, primamo poruke od Svemira u kojoj stoji “Misliš loše misli”.

Kad se loše osjećamo to je poruka Svemira koji nam zapravo govori: “Upozorenje! Odmah promjeni misli. Zabilježena negativna frekvencija. Promjeni frekvenciju.

Sljedeći put kad se budemo osjećali loše ili kad nam se pojave bilo kakve negativne emocije, osluhnimo zrak koji dobivamo od Svemira. U tome trenutku sprečavamo ostvarenje vlastita dobra jer se nalazimo na negativnoj frekvenciji. Promijenimo misli i razmišljajmo o dobrim stvarima, a kad se počnemo dobro osjećati, znat ćemo da je to stoga što smo se prebacili na novu frekvenciju – Svemir nam je to potvrdio šaljući nam pozitivne osjećaje.

Danas je dobar dan da se započnemo dobro osjećati!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaMeditacijom do punine življenja
Slijedeća objavaIskreno koračanje Duhovnim Putem
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here