3. Tithi – Šukla Tritja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Svati

Priroda današnjeg dana je “ljubav je izvor zdravlja”.

Kad smo bili djeca, bili smo prilagodljivi i lagani, jer još nismo bili stvorili ili prihvatili negativna uvjerenja o životu. Kako smo postajali stariji, prihvaćali smo sve više osjećaja ograničenja i negativnosti, zbog čega su naša uvjerenja postajala čvrščai bili smo manje prilagodljivi. To nije ugodan život – nego ograničen.

Što više volimo, to će snaga ljubavi više rastapati svaku negativnost u našem tijelu i umu. A mi možemo osjetiti ljubav kako rastapa sve negativnosti kad smo sretni, zahvalni i radosni. Tada se možemo osjećati lagano kao da smo na samom vrhu svijeta.

Dok pružamo sve više i više ljubavi, zamijetit ćemo da se u našem tijelu počinju događati promjene. Hrana će nam imati bolji okus, boje će nam izgledati svjetlije, zvuci će postati jasniji. Postajat ćemo sve savitljiviji – ukočenost i škripanje zglobova će početi nestajati. Kad počnemo pružati ljubav i doživimo čudesna događanja u svojem tijelu, više nećemo imati nikakvih dvojbi u činjenicu da je ljubav izvor zdravlja!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaKoliko često mijenjate jastuk na kojem spavate?
Slijedeća objavaIgra duhovnih perli
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.