6. tithi – Krišna Šasthi

Čandra ili Mjesec u nakšatri Revati

Priroda današnjeg dana je “pružanje ljubavi”. Pružanje ljubavi zakon je koji se primjenjuje na sve u našem životu. Pružanje ljubavi ujedno je i zakon u odnosima. Snaga ljubavi ne mari poznajemo li nekoga ili ne, je li nam ta osoba prijatelj ili neprijatelj, voljena osoba ili potpuni stranac. Sili ljubavi nije važno jeste li susreli kolegu s posla, šefa, majku ili oca, dijete, studenta ili trgovca. Kad je riječ o svakoj pojedinoj osobi s kojom dolazimo u dodir, sve se svodi na to pružamo li ljubav ili ne. primit ćemo upravo ono što i pružamo.

Odnosi su naša najveća prilika da pružamo ljubav, stoga cijeli svoj život možemo promijeniti već i samom onom ljubavlju koju pružamo u svojim odnosima. No, odnosi istodobno mogu biti i naša propast, jer nerijetko predstavljaju naš najveći izgovor da ne pružamo ljubav.

Danas, je dobar dan da u svojim odnosima započnemo pružati ljubav.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaRikulom se zaštitite od degenerativnih bolesti
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 29.07.2013.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here