1. tithi – Šukla Pratipada
Čandra ili Mjesec u nakšatri Rohini

Priroda današnjeg dana je “snaga polja ljubavi”.

Kad god su nam osjećaji u sukobu sa željom, osjećaji će odnijeti pobjedu.

Mi moramo shvatiti što nam se događa kad pružamo svoju ljubav kroz dobre osjećaje, jer to je uistinu veličanstveno. Naši osjećaji stvaraju magnetsko polje koje nas potpuno okružuje. Svaki je čovjek okružen magnetskim poljem i to nas polje slijedi kamo god krenuli. Možda ste vidjeli stare slike koje prikazuju auru ili aureole oko osobe. Aura koja okružuje svaku osobu zapravo je elektromagnetsko polje, a zahvaljujući magnetizmu polja koje nas okružuje, mi privlačimo sve u svojem životu. Naši su osjećaji ono što određuje je li naše polje pozitivno ili negativno.

Svaki put kad ljubav izražavamo kroz svoje osjećaje, riječi ili djela, polje koje nas okružuje dodatno ispunjavamo ljubavlju. Što više ljubavi dajemo, to je naše magnetsko polje veće i snažnije. Magnetsko polje privlači ono što se nalazi u njemu – što se više ljubavi nalazi u našem polju, to je veća naša moć da privučemo ono što volimo!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaPrestanite brinuti o tome što drugi misle o vama
Slijedeća objavaVremenski putnik snimljen na Charlie Chaplinovom filmu?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.