7. tithi – Krišna Saptami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Ašvini

Priroda današnjeg dana je “ogovaranje”. Ogovaranje na prvi pogled djeluje bezazleno ali u ljudskom životu može izazvati mnoštvo negativnosti. Ogovaranje ne predstavlja pružanje ljubavi, nego izražavanje negativnosti pa ćemo zauzvrat i dobiti upravo negativnost. Ogovaranje nije štetno za osobu koju ogovaramo, nego šteti onima koji ogovaraju.

Kada razgovaramo s članom obitelji ili prijateljem i oni Vam ispričaju negativne stvri koje je netko rekao ili napravio, to je ogovaranje i izražavanje negativnosti. Dok ih slušamo i mi zračimo negativnošču, jer smo osjećajna bića i ne možemo slušati negativne riječi a da nam se osjećaji ne pokvare. Dok razgovaramo s prijateljem za ručkom i oboje negativno govorimo o nekome, mi zapravo ogovaramo i izražavamo negativnost. Ne možemo govoriti o nečemu negativnom ili slušati negativnosti i zadržati dobre osjećaje. Stoga bismo trebali pripaziti da ne guramo nos u tuđe poslove, jer će nam se to vratiti.

Ako ih ne želimo u svojem životu, jednostavno okrenimo glavu na drugu stranu, ne poklanjajući im nikakve osjećaje.

Danas je dobar dan da prestanemo ogovarati!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 28.07.2013.
Slijedeća objavaSadrže li zaista namirnice, kozmetika i lijekovi stanice ljudskih fetusa?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here