11. tithi – Krišna Ekadaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Čitra

Priroda današnjeg dana je “misli pozitivno i radi”.

Mi često mislimo da nam je najbolje i najlakše da se uopće ne trudimo. To pogrešno uvjerenje nazivamo defetizmom. Riječ je o ideji kako je jednostavno lakše izbjeći težak zadatak, nego se suočiti s njim. U nekim slučajevima tim se uvjerenjem koristimo zato što smo lijeni. U drugima možda samo ne želimo preuzeti odgovornost koja prati pokušaj ostvarenja cilja.

Također, jedan od glavnih razloga zašto pozitivne afirmacije ne uspijevaju je ta što nakon njihovog ponavljanja ne poduzimamo nikakvu aktivnost da bi se naša želja ostvarila već mislimo da je dovoljno samo pozitivno misliti a da će rezultati doslovno “pasti s neba”. Na primjer ako tražimo novi posao, ponavljamo afirmacije, ali se ne javljamo na ponude i natječaje, samo odašiljemo univerzumu poruku da nam novi posao zapravo i nije potreban.

Zato je najbolja preporuka ponavljati pozitivne afirmacije i djelovati u željenom smjeru.

Danas je dobar dan da krenemo s ostvarenjem naših želja!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

baloni

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 28.11.2013.
Slijedeća objavaVocalyse tehnika – Analiza frekvencija glasa
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here