1. tithi – Šukla Pratipada
Čandra ili Mjesec u nakšatri Kritika

Priroda današnjeg dana je “sve je moguće”.

Kad djeci kažemo: “Možete biti sve što želite”, to je uistinu točno. Kad kažemo: “Sve je moguće”, i to je istina. To je istina zato što um uvijek stvara i nema ničega o čemu nemožemo razmišljati. Ako o nečemu možemo razmišljati, tada je to i moguće – možda ne danas ili sutra, ali jednoga dana, na neki način, netko će prihvatiti tu ideju i ostvariti je. U šezdesetim i sedamdesetim godinama likovi iz televizijske serije Zvjezdane staze koristili su se trikorderima za međusobnu komunikaciju, prikupljanje važnih informacija i za unošenje podataka. U to vrijeme takvi instrumenti izgledali su poput čudesnih, izmišljenih magijskih predmeta, ali danas ih zovemo smartphonovima ili pametnim telefonima.

Svemir, odnosno sve, uvijek se mijenja, jer da bi postojao, mora stvarati. Zato se i mi, budući da smo dio svemira, mijenjamo kroz stvaranje. Instrument koji koristimo za stvaranje promjene naš je um, stoga naše misli stvaraju našu stvarnost.

Danas je dobar dan da shvatimo, kako je apsolutno sve moguće!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaŠetnjom do važnih odluka i ideja!
Slijedeća objavaNevjerojatne snimke ljudske duše koja napušta tijelo u trenutku smrti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.