6. tithi – Krišna Šasthi

Čandra ili Mjesec u nakšatri Šravana

Priroda današnjeg dana je “anđeosko šaputanje”. I danas se opet susrećemo sa svojim anđelima. Zapravo oni su stalno uz nas kao naši duhovni pomagači. Oni su napredne duše koje su nekada prolazile slična iskustva i imale slične probleme kao i mi danas. Zato nas anđeli mogu razumjeti i ponuditi nam pomoć. Možemo se zapitati kako možemo čuti šaputanje anđela i zašto ih mi uglavnom ne čujemo?

To je zbog naše “mentalne buke”, puno misli roje se u našim glavama. Anđeosko šaputanje čujemo kada smo iznutra mirni, nekako utišani. Za današnju vježbu potrebno je samo sjesti, zatvoriti oči, i disati, započnimo pratiti naše disanje. Tri duboka udaha i tri duboka izdaha. Kod svakog izdaha možemo osjetiti kako se naše tijelo opušta. Lijepo je biti opušten to je naše prirodno stanje. Tada zazovimo našeg anđela, ako ne znamo njegovo ime, zapitajmo ga kako se zove. Zamolimo ga za podršku i vodstvo u našim životnim problemima. Ako ništa ne čujemo, ne brinimo, on će se javiti u obliku laganog šapata u našim srcima. Ovo je ipak vrijeme anđela.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaŠto nismo znali o šećeru?
Slijedeća objava„Junk food – Junk impression“ oslobodite se pratyaharom
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.