2. tithi – Šukla Dvitja
Čandra ili Mjesec u nakšatri Mrigašira

Priroda današnjeg dana je “osjetimo obilje”.

Obilje i bogatstvo ključevi su univerzuma. Oni jesu univerzum. Osvrnemo li se oko sebe, vidimo da nas okružuje samo obilje. Stabla rastu, ljudi uživaju, sklapaju se poslovni dogovori – to je bogatstvo, to je napredak, to je obilje.

Ako se nama ne događa to isto, razlog je u tome što nesvjesno gajimo uvjerenja, proturječne namjere i negativnosti koji sprečavaju pritjecanje obilja u naš život. Zakon privlačnosti stalno djeluje, ali to se događa na nesvjesnoj razini.

Obilje je ovdje. Bogatstvo je ovdje. Ako ih ne osjećamo, ako ih ne izražavamo, to je zato što u vlastitoj nutrini možda imamo osjećaj da ih ne zaslužujemo. Da bismo na svjesnoj zemaljskoj razini osjetili što se događa s obiljem i napretkom, moramo se posvetiti radu na svojoj podsvijesti. Obilje i bogatstvo naše su urođeno pravo. Ako ih ne osjećamo, uzrok su naša podsvijesna uvjerenja.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaTemeljno načelo i prednosti homeopatskog liječenja
Slijedeća objavaPovezanost mokrenja na školjci skupljenih nogu i raka vrata maternice
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.