8. tithi – Krišna Aštami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Bharani

Priroda današnjeg dana su “različite verzije”. Ponekad smo uistinu sretni, ponekad razdražljivi, a ponekad tužni. Postoje mnoge različite verzije nas samih. Osoba koja je u odnosu s nama također može imati mnogo verzija – sretnu, razdražljivu ili tužnu. Nema dvojbe da ćemo upoznati mnoge njezine različite verzije, ali to je ipak uvijek ista osoba. Kad smo sretni u naš život može ući samo sretna verzija druge osobe. No, mi moramo biti sretni da bismo upoznali sretne verzije drugih.

To ne znači da smo odgovorni za tuđu sreću, jer svatko je sam odgovoran za vlastiti život i sreću. No, to ne znači da nemamo drugog izbora nego da budemo sretni, a zakon privlačnosti obaviti će sve ostalo.

Danas je dobar dan da shvatimo da svi imamo svoje različite verzije, a kao što je Aristotel rekao: “Sreća ovisi o nama samima”.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objava5 razloga ZA limetu
Slijedeća objavaŠri Išopanišada – Druga mantra – Djelovanje iznad zakona karme
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.