11. tithi – Krišna Ekadaši

Čandra ili Mjesec u nakšatri Purvaphalguni

Priroda današnjeg dana je “100 posto odgovorni”.

Mi moramo shvatiti da sve ono što se nama u ovom trenutku događa, bilo da su to dobre ili loše stvari da smo sve sami kreirali. Znači mi moramo preuzeti sto postotnu odgovornost za sebe i za svoje postupke, za svoj način razmišljanja, kao i za ljude koji nas okružuju a koje smo sami privukli u svoje živote. Mi moramo shvatiti da su sve to “naši programi”, koji nas sprečavaju da stvari vidimo jasno. Zato, moramo prestati osuđivati vanjske utjecaje za naše neuspjehe i moramo pruzeti potpunu odgovornost. Samo ćemo tada otvoriti vrata prema nebu i ostvariti stanje beskonačnih mogučnosti.

Naš je jedini zadatak prihvatiti odgovornost i čistiti.

Npr. ostali smo bez posla. Većina nas tada počinje okrivljavati šefa, suradnike, firmu, vladu, krizu itd. Ali, mi moramo reći. Stani, ne tako. Ja sam svojim podsvijesnim programom uzrokavao da ostanem bez posla. To sam privukao. Znači sada moram taj program očistiti. Vrlo jednostavno treba govoriti: “Hvala, volim te molim te oprosti mi, žao mi je. U načelu sve moramo predati u Božje ruke. Nakon nekog vremena program “gubitka posla” biti će očišćen a nas će čekati novi posao koji će biti i bolji nego onaj predhodni.

Možda vam zvuči kao bajka, no ipak djeluje.

Danas je dobar dan za prihvaćanje i čišćenje.

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 29.10.2013.
Slijedeća objavaMaterijalno ili duhovno zadovoljstvo?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here