3. tithi – Šukla Tritija
Čandra ili Mjesec u nakšatri Ardra

Priroda današnjeg dana je “sve je frekvencija osjećaja”.

Sve je u Univerzumu magnetizirano i sve ima frekvenciju. Naši osjećaji i misli također imaju magnetsku frekvenciju. Dobri osjećaji znače da smo na pozitivnoj frekvenciji ljubavi. Loši osjećaji znače da smo na negativnoj frekvenciji. Što god osjećamo, dobro ili loše, to određuje našu frekvenciju i mi poput magneta privlačimo ljude, događaje i okolnosti na istoj frekvenciji!

Ako smo oduševljeni, naša frekvencija oduševljenja, privući će oduševljene ljude te situacije i događaje ispunjene oduševljenjem. Nikada ne možemo posumnjati u frekvenciju na kojoj se nalazimo, zato što je naša frekvencija uvijek upravo onakva kako se osjećamo! U svakom je trenutku možemo promijeniti mijenjajući svoje osjećaje, a tada će se promijeniti i sve oko nas, jer smo prešli na novu frekvenciju!

Danas je dobar dan za mijenjanje loših frekvencija!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaNajbolje duhovne knjige
Slijedeća objavaTko je ovo na slici? Znanstveni test koji otkriva imate li rizik od demencije i Alzheimera!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.