9. tithi – Krišna Navami

Čandra ili Mjesec u nakšatri Kritika

Priroda današnjeg dana je “trenirajmo svoje emocije”. Jedan od načina na koji možemo ublažiti sukobe ili teškoće u odnosima jest da drugu osobu zamislimo kao “osobnog emocionalnog trenera”. Snaga ljubavi predstavlja cijeli niz osobnih emocionalnih trenera pod maskom običnih ljudi, ali svi nas oni uvježbavaju da odaberemo ljubav.

Neki ljudi mogu biti blagi osobni emocionalni treneri, ali oni nas ne prisiljavaju da se naprežemo i lako ih je voljeti. Neki su možda stroži, jer nas potiču da iskušavamo svoje granice, kao što to čine i neki sportski treneri, ali oni nam pomažu da postanemo snažniji.

Osobni emocionalni treneri mogu koristiti različite situacije i metode kako bi nas pokrenuli, ali treba zapamtiti da nam se svaki izazov predočava tako da odaberemo ljubav i odbacimo negativnosti i okrivljavanja. Neki nas treneri mogu izazvati da prosuđujemo njih same ili druge ljude, ali ne smijemo upasti u zamku. Prosuđivanje je negativno i ne predstavlja pružanje ljubavi, pa ako ne možemo vidjeti dobro u nekoj osobi ili situaciji jednostavno se okrenimo na drugu stranu.

Danas je dobar dan da započinjemo trenirati svoje emocije kako bi postale pozitivnije!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaHlade li ljeti bolje vrući ili hladni napitci?
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop za 01.08.2013.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here