12. tithi – Krišna Dvadaši

Čandra ili Mjesec u nakšatri Utaraphalguni

Priroda današnjeg dana je “svugdje je prisutno obilje”.

Obilje i bogatstvo ključevi su svemira. Oni jesu svemir. Osvrnemo li se oko sebe, vidimo da nas okružuje samo obilje. Stabla rastu, ljudi uživaju, sklapaju se poslovni dogovori – to je bogatstvo, to je obilje.

Ako se nama ne događa to isto, razlog je u tome što i nesvjesno gajimo uvjerenja, proturječne namjere i negativnost koji sprečavaju pritjecanje obilja u naš život. Zakon privlačnosti stalno djeluje, ali to se događa na nesvjesnoj razini.

Obilje je ovdje. Bogatstvo je ovdje. Ako ih ne osjećamo, ako ih ne izražavamo, to je zato što u vlastitoj nutrini možda imamo osjećaj da ih ne zaslužujemo. Da bismo na svjesnoj, zemaljskoj razini osjetili što se događa s obiljem i napretkom, moramo se posvetiti radu na svojoj podsvijesti. Obilje i bogatstvo naše su urođeno pravo. Ako ih ne osjećamo, uzrok su naša podsvijesna uvjerenja.

Danas je dobar dan da razvijamo osjećaj bogatstva u našim životima!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

Prethodna objavaČudesna svojstva hrena na zdravlje i ljepotu
Slijedeća objavaHrana za hladne dane: Ovih 10 namirnica će vas dodatno zaštiti od prehlade i gripe
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here