Life Potential organizira Dođi k sebi! vikend retreat koji će se održati od 3. do 5. srpnja 2020. u predivnim Vratima pokraj Fužina u Gorskom kotaru. Namijenjen je svima koji žele pobjeći od svakodnevice na par dana i podsjetiti se tko su i što zaista žele u svom životu.

„Kako bismo Vas podržali u osvještavanju Vaših vlastitih potreba i želja, dali Vam povod za odmor, stanku od uobičajenog, vrijeme samo za Vas, s Vama u fokusu, odlučili smo za Vas organizirati vikend retreat, odnosno povlačenje, u prekrasnom, opuštajućem okruženju Gorskog kotara, daleko od buke, daleko od svakodnevice. U opuštenoj atmosferi potaknut ćemo osvještavanje Vašeg iskonskog puta i unutarnje snage uz podršku grupe i prekrasne prirode u koju ćemo biti uronjeni kroz jedan vikend spoznaje sebe i svojih potencijala.“ – istaknuli su voditelji retreata, Jelena Radošević i Saša Borovnjak. je Jelena Radošević, dopredsjednica Life Potential organizacije i jedna od predavača na vikend retreatu. U sklopu programa retreata dotaknut će sa sudionicima teme kao što su:
● JA – kako sam, što trebam, što želim, kako moje misli i emocije utječu na život
● moj odnos prema ljubavnom odnosu;
● ja i moja karijera;
● ja i moja obitelj i prijatelji i/ili bilo koje druge teme koje se pokažu važnima za
sudionike retreata.

Uz pomoć kombinacije metoda iz područja:
• Gestalt psihoterapije,
• joge,
• coachinga,
• mindfulnessa i
• Theta healinga,
stručnjaci iz Life Potentiala će podržati sudionike u njihovom osvještavanju odgovora na pitanja što im treba, što im je bitno u životu, što žele, kakav život žele, ali i što ih ometa u ostvarivanju vlastitih želja.

Polaznici radionica će moći podijeliti svoja iskustva u sigurnoj i povjerljivoj atmosferi te si međusobno pružiti suosjećanje i podršku u prevladavanju izazova s kojima se susreću.

Cijena (uključuje smještaj, ručak i program):
• early bird (uplate cijelog iznosa do 27.06.): 1200 Kn
• regularna cijena: 1350 Kn

Prijavite se putem online obrasca: https://forms.gle/PR6MwioZYD5UX93n7 nakon čega ćete nakon prijave dobiti povratni mail o Potvrdi prijave i sve podatke potrebne za uplatu.

Za dodatne informacije obratite se Life Potentialu na [email protected] ili 091 533 5319.
Life Potential je nevladina organizacija orijentirana na razvoj potencijala koji se nalazi unutar svakog pojedinca i zajednice koristeći se alatima iz neuro-jezičnog programiranja (NLP), gestalt psihoterapije i mindfulnessa kroz neformalni pristup. Rade s mladima i odraslima uglavnom na područjima cjelokupnog osobnog i profesionalnog razvoja koji uključuje poboljšanje komunikacijskih vještina i timskog rada, osobno osnaživanje i prezentacijske vještine.

Kontakt:
M: 091 533 53 19

Udruga Life Potential
Ilica 71, Zagreb, Croatia
BIZkoshnica Coworking
www.lifepotential.org
M: + 385 (0)99 416 4630

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here