Foto: pixabay.com

Rujanska dominacija Djevice traži od nas nove prilagodbe. Radne i dnevne obaveze se povećavaju. Pokušavamo žonglirati između privatnog i poslovnog. Venera u Lavu nas vuče prema zabavi, traženju novih ljubavnih iskustava, srce hoće ljubiti, igrati se, iskusiti nove načine opuštanja, dok Sunce, Merkur i Mars u Djevici traže ozbiljnost, metodičnost i kritični su prema svemu što je površno, neodgovorno i za Djevičanski ukus nepotrebna potrošnja energije i vremena.

Nekoliko je ključnih aspekata koji će biti ovaj mjesec učiniti posebnim i koji bi mogli promijeniti vaš život, a čiju je energiju pametno svrhovito iskoristiti. Imajte na umu da energija tih aspekata traje par dana prije datuma koji je naveden kao ključan.

3. rujan

Intenzitet

Mars stvara pozitivan aspekt s Uranom i obično donosi nagle uvide, ponekad i nepredviđene promjene. Impulzivno odlučujemo, imamo snažan poriv za kretanjem prema naprijed, za slobodom. Motivirani smo na djelovanje s ciljem ostvarenja potreba. Neke će taj aspekt voditi prema ostvarenju ljubavnog susreta, druge prema realizaciji poslovnih planova. Ovaj aspekt najviše osjetiti Lavovi, Ovnovi i Vodenjaci, kao i oni koji imaju Podznak u tim znakovima. Osim toga Mars će se susresti s Merkurom, pa očekujte vrlo strastvenu i intenzivnu komunikaciju, možda i svađu. Oprezno rukujte s kućanskim aparatima, povećajte oprez u komunikaciji i prometu. Najizazovnije će biti rođenima sredinom svibnja, sredinom studenog i sredinom veljače.

5. rujan

Porast motivacije

Merkur kreće prema naprijed. Odjednom stižu nove informacije, uspostavljaju se kontakti koji su bili prekinuti, donosimo nove poslovne odluke, razmišljamo jasnije i praktičnije.

Neka pitanja nalaze svoje odgovore. Obratite pozornost i na 21. rujan jer se Merkur vraća na isti stupanj Djevice s kojeg je u kolovozu započeo retrogradno kretanje. Obično se tada nešto važno događa, neko shvaćanje, susret, razgovor, promjena. Značajno za sve znakove, a osobito za Djevice i Blizance te one koji imaju podznak u tim znakovima. Sunce se na isti ovaj dan suprotstavlja Neptunu, pa se događa sukob između realnog i sanjanog, između snova i stvarnosti. Ovo je kreativan aspekt, ali s njim lako upadamo u iluziju i pogrešno procjenjujemo. Moguć je i osjećaj krivnje. Ovaj će aspekt najviše osjetiti Djevice, Ribe, Strijelci i Blizanci.

6. rujan

Preosjetljivost

Pun Mjesec u znaku Riba podiže na površinu naše snove, prisjećamo se prošlosti, razmišljamo i maštamo u samoći, pokušavamo povezati posljedicu s uzrokom nekog događaja. Osjetljivi smo i odvajamo se od uobičajenih uloga, dužnosti i obaveza kako bismo se odmorili i napunili energijom. Bilo koja zbunjenost koja se sada pojavljuje može stvoriti osjećaj izgubljenosti u magli, ne možemo predvidjeti ishod nekim događajima.

Odgodite donošenje važnih odluka. Ovaj će Uštap najviše osjetiti Ribe, Djevice, Strijelci, Blizanci i Rakovi.

10. rujan

Produktivnost

Merkur se vraća u znak Djevice i u tom će znaku sve do 30. rujna biti od pomoći u organizaciji posla, ali i svakodnevice. Nered pretvaramo u red, jasnije komuniciramo, stvaramo dobru logistiku, čistimo svoj stambeni, poslovni, ali i unutarnji prostor. Djevica ne podnosi nepotrebno i ono što se ne koristi. Sve mora imati svoju ulogu i svrhu. Usmjerava se na bitno i ponekad je slaba na detalje. Ovaj Merkur najviše ide na ruku vodenim i zemljanim znakovima, pa se oni u ovom periodu mnogo lakše nose s obavezama. Na ono što govore i kako procjenjuju ljude, radne okolnosti trebali bi pripaziti Strijelci i Blizanci.

Ovaj dan jak je po još dva aspekta. Susret Mjeseca i Urana u znaku Ovna može biti vrlo uzbudljiv i budi neke želje, potrebe i čežnje za koje nismo niti znali da ih imamo. Odlično za Ovna, Strijelca, Lava, Raka i Vodenjaka.

I na kraju tu je trigon između Sunca i Plutona koji nam omogućuju da prepoznamo i osvijestimo svoje unutarnje kapacitete, osobnu moć, da izdržimo ponekad i teško izdrživo. Ovo je i aspekt preobrazbe, ali ne mijenjajte druge, već sebe. Jako poticajne energije za Jarce, Djevice i Bikove.

336×280 lijevo text-54

12. rujan

Stabilnost

Pozitivan aspekt između Venere u Lavu i Saturna u Strijelcu donosi stabilnost u odnosima i financijama. Prepoznajete kvalitetu u svom životu koja je vrijedna ulaganja i čuvanja.

Pravo je vrijeme i da postavite zdrave i održive granice prema ljudima u svom najbližem okruženju. U odnosima je važno imati zajedničku viziju i strast. Neki će doživjeti susret s bivšom ljubavi. Dobri dani za Lava, Ovna, Strijelca.

14. rujan

Provjera stvarnosti

Sunce u kvadratu sa Saturnom jača osjećaj dužnosti i obaveze, a što može biti u sukobu s našim istinskim željama i potrebama. No ovo je i dobar moment za provjeru stvarnosti. Oni planovi, ideje i odnosi koji stoje na klimavim nogama doživjet će manji potres. Iluzije se raspadaju kao kula od karata. Osim toga provjerite jesu li vaša očekivanja prema drugima prevelika, kao i njihova prema vama. Vrijeme je i da kažete ‘ne’ onim stvarima koje su u vašem životu izgubile smisao. Vrijedno je izgubiti ono što vrijednosti nema. Djevice, Strijelci, Blizanci, Ribe, donekle i Jarci i Lavovi nalaze se na velikom testu.

15. rujan

Kad srce kaže ‘da’

Pozitivna veza između Jupitera i Venere doprinosi uživanju, jačanju veza s drugima, vodi nas na mjesta na kojima se možemo dobro zabaviti i upoznati neke zanimljive ljude. Raste ljubavni optimizam. Venera je sve bliže i Sjevernom Mjesečevom čvoru što otvara neka nova vrata na planu ljubavnih odnosa. Ono što se dogodi u narednih nekoliko dana moglo bi biti značajno za vašu ljubavnu budućnost. Divno za Lavove i Vage, kao i one koji imaju Podznak u tim znakovima.

16. rujan

Razgovor

Opet se susreću Merkur i Mars, no ovaj put pod mnogo manje vatrenim i egoističnim, a više praktičnim i analitičnim okolnostima u znaku Djevice. Iako ovaj aspekt može donijeti mnogo nervoze i napetosti. To su oni trenuci kada je jedna pogrešna riječ okida nesporazum. Ovo je i vrijeme kada možete biti iznimno produktivni i efikasni u obavljanju radnih zadataka te dobivanju informacija koje su vam potrebne. Zdravstveno pripazite na probavu, prehranu, izbjegavajte namirnice koje izazivaju osjećaj nadutosti. Vrlo produktivan aspekt za Djevice, Bikove i Jarce.

19. rujan

Potraga za lojanošću

Venera ulazi u znak Djevice. Strast se zamjenjuje osjećajem dužnosti. Želimo čiste i jasne odnose. Tražimo potvrdu i garancije od suprotne strane. Želimo znati kuda i zašto idemo. Istovremeno Merkur se suprotstavlja Neptunu i gubimo se u magli pretpostavki i snova. Možda otkrijemo laž ili i sami slažemo, a možda se osjetimo izigranima od strane jedne osobe. Zato se povodimo onom izrekom – čist račun, duga ljubav. I koliko god se pokušali sakriti, nešto zatajiti, učinak tih manipulacija će biti kratkotrajan. Važno vrijeme za ljubavne odluke za Djevice, povoljno za Jarce i Bikove. Strijelci, Blizanci, Ribe, pa i Djevice trebali bi se čuvati spletki.

20. rujan

Mlađak

Mladi Mjesec u znaku Djevice omogućuje nam da zatvorimo jedna vrata, napustimo prošlost i postavimo nove namjere za budućnost. Mogli biste se uloviti čišćenja, velikog pospremanja, naporno ćete raditi s ciljem dovršenja zadataka koji su pred vama. Ovo je i dan nekih novih odluka vezanih uz posao, zdravlje i općenito uređivanje i organiziranje svakodnevice. Dobar dan za Djevice, Bikove i Jarce.

25. rujan

Izgubljenost

Mars u Djevici i Neptun u Ribama stvaraju pravu zbrku. Ne možete razlučiti istinu od laži, stvarnost od zablude. Ovo je aspekt u kojem nešto gubimo. Naslućujemo da se nešto događa iza naših leđa, no nije nam jasno što. Stvari koje se čine iz nemoći i kukavičluka mogu biti teško shvatljive onima kojima je stalo od vlastitog integriteta. Čuvajte se infekcija, osobito onih crijevnih.

28. rujan

Sloboda

Ovo je posljednji aspekt između Jupitera u Vagi i Urana u Ovnu jer Jupiter uskoro prelazi u znak Škorpiona. Zaključujete neka poglavlja života. Neki događaji koji su u posljednjih godinu dana ulazili u vaš život povremeno i u naletima, sada se odvijaju posljednji put i vi dolazite do konačnog zaključka. Sve nas vodi prema istini, a o nama ovisi hoćemo li prihvatiti promjenu koja nas vodi prema slobodi. Ovo je važan aspekt za Vage, Ovnove, Vodenjake i Strijelce.

30. rujan

Bijeg u romantiku

Venera i Neptun igraju igru zavođenja. Ništa nije jasno, a sve je jasno. Stvari se čitaju između redaka, nagađaju. Lako padamo pod utjecaj onih koji zavode romantično, suptilno i s mjerom. Ljepota u svim svojim oblicima može ugrabiti vašu pažnju, tako da se fokusirajte na čuda kreativnosti, a ne na praktične potrebe. Možete pobjeći od realnosti i utjehu naći u nečijem zagrljaju dobrom filmu, čitanju knjige.

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica
www.julijanaoremovic.com

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

23 TESLINA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKako pomiriti ženu i ranjeno dijete u sebi
Slijedeća objavaPrihvaćajući patnju mi zaključavamo svoj TRN unutra: Što nam to urla bol?
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.