Foto: pixabay.com

Ako ste upoznati s mojim radom, onda ste vjerojatno čuli da kažem da je kvantno polje sastavljeno od beskonačnih frekvencija koje nose vitalne informacije. Ali danas želim da razmotrite ovo nevidljivo polje izvan prostora i vremena na novi način.

Uvijek govori dobro o drugima…
Razmislite o kvantnom polju kao o jednoj velikoj, nevidljivoj bazi podataka i način na koji možete pristupiti informacijama sadržanim u ovoj ogromnoj bazi podataka prolazi kroz vaš središnji živčani sustav.

Kada se povežemo s kvantnim poljem – mjestom gdje svi novi potencijali postoje kao mogućnosti koje još nisu materijalizirane u našu 3D realnost – naš živčani sustav postaje poput antene ili super dirigenta čiji je posao povući više organizirane, koherentne energije, informacije i svijest s polja u našu biologiju.

Međutim, da bismo se povezali s tom energijom i informacijom, moramo promijeniti našu svijest tako da odgovara njezinoj svijesti. (Sjetite se da je svijest svjesnost i svijest je obraćanje pozornosti.)

To činimo tako što skrećemo pažnju sa svega što je materijalno u ovoj trodimenzionalnoj stvarnosti i usmjeravamo je na jedinstveno polje. To, naravno, zahtijeva od nas da obratimo pažnju na nešto nevidljivo, nešto što ne možemo doživjeti našim osjetilima (kvantno ili jedinstveno polje postoji izvan naših osjetila).

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ovdje mnogi ljudi gube vjeru, postaju nestrpljivi i obeshrabreni. Međutim, samo zato što ne možete vidjeti nešto ne znači da ne postoji. Ne samo da mnogi pojedinci nemaju vjere da će se njihove kreacije dogoditi (što je nedostatak vjere u sebe), nego gledaju (svojim osjetilima) da se nešto trenutno dogodi, piše Joe Dispenza.

Ako je većina energije i pozornosti vašeg života uložena u ovu vanjsku trodimenzionalnu stvarnost (jer tamo gdje stavljate vašu pažnju stavljate svoju energiju), onda morate uložiti trud da nadmašite sebe i sve materijalno da osjetite svojim osjetilima. To zahtijeva da postanete nitko, ništa, nigdje – ni u kojem trenutku.

Kada to možemo postići, postajemo čista svijest i kada postanemo čista svijest, više se ne poistovjećujemo s ničim fizičkim. Postajemo više energija i manje materija. To je most koji nas povezuje s kvantnim poljem – svijest svakog tijela, svake stvari, gdje god, u svakom trenutku. Ali ne možete proći kroz to kao svoj identitet ili se identificirati s bilo čim materijalnim – sve to morate ostaviti na vratima.

Jednom kada postanete čista svijest, vi kao subjektivna slobodna volja možete se povezati sa svim mogućnostima i potencijalima objektivnog polja koje upravlja svim zakonima prirode. Unutar tog polja (baze podataka) postoji beskonačan broj frekvencija unutar beskonačnih razina svijesti za vas da doživite. Svjesnost mistika, genija, iscjelitelja, iscijeljenoga – sve to postoji u ovom polju.

77

Kako vaš mozak obrađuje novu struju svijesti i energije – i zato što svijest i energija koja se kreće kroz mozak stvara um – sada možemo postati um mističnog, genijalnog uma, uma iscjelitelja i tako dalje.

Budući da sve ove mogućnosti već postoje kao potencijali u polju, sve što trebate učiniti je zadržati svoju pozornost na njemu (što god da je to), ostati prisutni s njom i postati svjesni toga. Kada se možete potpuno predati i utjeloviti te informacije, gotovo je kao da možete početi pamtiti svoju budućnost.

Svaki put kad se sjetite svoje budućnosti, vi je prizivate sebi. Sada nadograđujete operativni sustav vaše biologije i informacije koje se preuzimaju ne dolaze iz sporog razvoja 3D stvarnosti. Instalirate operativne sustave božanskog ili nadnaravnog. To je brz razvoj evolucije, kako za pojedinca tako i za kolektiv.

Kada ste u slatkoj točki vječnog sadašnjeg trenutka, ne morate ništa činiti i nigdje ne morate ići kako biste stvorili svoju budućnost. Vi samo morate obratiti pozornost i više puta postati sve više i više svijest onoga što želite iskusiti.

Uvijek govori dobro o drugima…
Dok se neprestano podešavate na ovaj potencijal, možete početi mjeriti učinke onoga što se događa oko vas. Jednom kada se možete uskladiti s frekvencijom tog potencijala, onda baš kao da povlačite informacije od poslužitelja i baze podataka kada zatražite informacije s interneta, povlačite beskonačne mogućnosti u svoju biologiju i svoj život.

Sada postajete svoja budućnost prije nego se dogodi. Nazvao bih to biološkom nadogradnjom, stoga instalirajmo novi softver beskonačnih mogućnosti i evoluirajmo izvan ljudskog iskustva.

Joe Dispenza

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo „ja“ Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

5 KOMENTARA

 1. Od svih ovih modernih gurua mi se prevrce u stomaku, niti jedan precizno moze da kaze bilo sta, a prave novac iznova i iznova pozivajuci nesrecne ljude da zamisle ovo ovako, te ono onako, itd…..pa sve to zacinjeno hipnozom, placebom i usmerenom pozornoscu.
  A vrhunac definicije je sledeci:
  “Sjetite se da je svijest svjesnost i svijest je obraćanje pozornosti…”
  Pazi ti to – “sjetite se…”, a zatim definicija svijesti koja je samo delimicno tacna.
  Suocavamo se sa epidemijom ljudske gluposti koja ce po smrtnosti ljudskog potencijala razvoja prevazici ebolu na drugom planu razaranja.
  No further comment.

    • Ja sam inace procitao sve knjige ovog autora, tj. citam sve sto pisu i oni koje kritikujem i procitao sam sve od nekolicine koje cenim i moj komentar odrazava moje licno misljenje nakon mnogo godina rada na sebi kroz religiozne, duhovne, metafizicke i ezoterijske principe savladavanja prepreka u licnom razvoju, od kompleksne masine do necega sto mozemo zvati covekom, i jos mnogo godina rada predstoji. Autoru svaka cast na poslovnoj preduzimljivosti i sto je izgradio svoju publiku koja mu veruje i pada u dalji trans, medjutim za istinsku evoluciju ‘coveka’ od kompleksne masine do svesti o samom sebi i svojim postupcima i reakcijama, kako emocionalnim, tako i intelektualnim i motorickim, pa i instinktivnim, neophodan je izrazito naporan i disciplinovan rad razvijanja samosvesti koji je cesto ekstremno tezak i neminovno zahteva pomoc od osobe koja je taj put vec presla ili adekvatne skole. Sam pojedinac, citajuci ove lepe knjige i zamisljajuci kvantno polje o kome ne zna nista i hipnotisuci sebe kroz razne afirmacije, ludorije i slicno moze samo kreirati novu licnost, ili cak licnosti, dok ce mu sustina, kao i svest ostati uspavani, tj nerazvijeni. On se na taj nacin i kao takav, bez kritickog stava i preispitivanja svog bica, ne moze nikada probuditi. Takodje pojedinac mora poznavati kosmicke zakone koji se manifestuju i njemu samom, i fizioloski i bioloski. Ali pojedinac je spreman da dobro plati za sve sto mu prija uhu i oku, jeziku i kozi, pa neka ga tako, ususkan, a ubedjen kako se budi. Mislim tema je prilicno kompleksna, ali eto ovom prilikom ukratko moj odgovor. Stay well.

     • Darko, mislim da se i Vi i ja slazemo da je vjerovanje stvar osobnog izbora. Pronalazenje prave istine, napredak i evolucija su nedostizni za mnoge, nazalost, ostat ce zatvoreni u vremenu sto svojom i sto tudom krivnjom jer eto..ipak smo kolektiv priznali mi sebi to ili ne. Da li takvim nacinom napredujemo ili nazadujemo tesko je reci, moje je misljenje da je svaki put neprekidan, ma u kakvom god obliku on bio. Znanost potvrduje da je 99,9% materije vlastitom oku prazan, stoga, osim vlastitih uvjerenja sto nam drugo preostaje? Da se razumijemo, podrzavam i postujem tuda uvjerenja kao sto postujem i svoja, a da li ce novac nekome u tome pomoci ili nece, to je takoder stvar izbora kako jedne tako i druge strane..

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.