“Ako ne dobijemo ono što želimo odmah, nedostatak neiskustva s našim osjetilima pojačava odsutnost toga što ga nemamo. Ovdje se nalazi naš najveći izazov. Nedostatak u kojem živimo svaki dan – kada primijetimo da se to nije dogodilo, uzrokuje da se osjećamo odvojeno od naših snova i više ne vjerujemo u našu budućnost. To je zato što smo se vratili u emocije naše prošlosti. Ali što ako svaki dan živite s emocijama vaše budućnosti?”

Uvijek govori dobro o drugima…
Sve kreacije započinju s mišlju. Kada postanemo svjesni da nemamo nešto što želimo, mi prirodno iskusimo emociju nedostatka jer nemamo ono što želimo.

Tako započinjemo stvaranjem kroz našu maštu. To je naša prirodna, urođena sklonost da budemo kreatori u igri. Što više razmišljamo o tim stvarima i zamišljamo kako bi bilo da ih imamo, to više naš mozak prirodno počinje stvarati slike o tome kako bi naša budućnost mogla izgledati. To znači sanjati san budućnosti.

Ovaj proces počinje u frontalnom režnju – kreativnom središtu mozga. Kada se uključi, započinje angažiranje krugova u ostatku mozga koji su povezani sa stvarima koje smo naučili i / ili doživjeli u našim životima. Kao rezultat, naš mozak počinje djelovati u novim sekvencama, uzorcima i kombinacijama. Svaki put kad to radimo ne mijenjamo samo svoj um – jer je um mozak u akciji – već počinjemo mijenjati naš mozak.

Ako nastavimo razmišljati o tome da ta budućnost postaje stvarnost, prirodno počinjemo umetati sebe u scenu naše budućnosti. Prema istraživanjima mentalnih pokusa, kada se uronimo u tu scenu, promjene počinju u našem mozgu.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Stoga, svaki put kad to radimo, uspostavljamo nove neurološke staze (u sadašnjem trenutku) koje doslovno mijenjaju naš mozak da izgleda kao mozak naše budućnosti, piše dr Joe Dispenza. Drugim riječima, mozak počinje gledati kao da se već dogodila budućnost koju želimo stvoriti.

Ako smo uistinu uključeni u taj proces sa strašću, mogli bismo početi emocionalno doživljavati našu budućnost samo pomoću misli. Zapravo, kad osjećamo emocije naše budućnosti – bilo da je to zahvalnost, radost, sloboda, obilje, entuzijazam, ljubav i tako dalje – kreativne misli u vašem umu mogu postati iskustvo.

Kako tijelo prima kemijske signale tih emocija, tijelo u suštini prima signal da se događaj već dogodio. Ako nam najnovije istraživanje o epigenetici govori da okolina signalizira gen, a krajnji proizvod iz iskustva u okolini je emocija, jer prihvaćamo emocije ispred okoline, signaliziramo gene ispred okoline.

Budući da geni stvaraju proteine, a proteini su odgovorni za strukturu i funkciju tijela, ako je učinjeno ispravno, požnjet ćemo fizičke rezultate tih akcija i početi utjelovljavati našu budućnost prije nego što se manifestira. U određenom smislu, biološki nosimo svoj san.

Uvijek govori dobro o drugima…
Bez obzira što pokušavamo stvoriti u našim životima, bilo da se radi o odnosu, poslu, kući, zdravlju, mirnom umu ili mirnom srcu, u razmišljanju o tim stvarima i želji za njima, možda ćemo znati što želimo u mislima, koliko god puta doživljavamo osjećaj nedostatka u načinu na koji se osjećamo.

To je zato što smo uvjetovani da živimo u 3D svijetu i želimo trenutačno zadovoljstvo ili olakšanje od tog nedostatka. Drugim riječima, ako ne dobijemo ono što želimo odmah, nedostatak neiskustva s našim osjetilima pojačava odsutnost toga što ga nemamo.

Ovdje se nalazi naš najveći izazov. Nedostatak u kojem živimo svaki dan – kada primijetimo da se to nije dogodilo, ipak uzrokuje da se osjećamo odvojeno od naših snova i više ne vjerujemo u našu budućnost. To je zato što smo se vratili u emocije naše prošlosti – i ne možemo vidjeti našu budućnost kroz prozor naše prošlosti.

Kada živimo u nedostatku dok još stvaramo našu budućnost, vremenom prestajemo stvarati i čekamo da nešto izvan nas otkloni nedostatak koji osjećamo u nama. Ali nedostatak je to što sprječava da se ostvare naši snovi.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ali što ako svaki dan živite s emocijama vaše budućnosti?

Osjećali biste se kao da se vaša budućnost već dogodila i manje je vjerojatno da ćete biti odvojeni od vaših snova.

Tako vjerujemo u budućnost koju još nismo iskusili svojim osjetilima, a ipak je održavamo živom u našem umu i tijelu.

dr Joe Dispenza

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.