Zagreb, 30. travnja 2019. – Dr. Rajan Sankaran stiže u Zagreb. Riječ je o jednom od vodećih svjetskih stručnjaka za homeopatiju. Osim što diljem svijeta širi svoje znanje iz homeopatije, zalaže se da homeopatija zauzme važno mjesto u zdravstvenom sustavu.

atma.hr – 47

„Suvremena medicina za mnoge bolesti našeg doba nema dugoročno rješenje. Među tim su bolestima alergije i autoimune bolesti, dakle one koje su duboko ukorijenjene u samoj osobi te vezane uz stanje uma. Homeopatija podrazumijeva holistički pristup te djeluje na osobu u cjelini što joj dugoročno pomaže u jačanju imuniteta“, kazao je dr. Sankaran.

On će u Zagrebu održati trodnevni seminar Metoda osam polja u homeopatiji. Tom se metodom informacije prikupljene o osobi analiziraju kroz osam područja što pomaže utvrđivanju njezina problema i pronalaženju rješenja.

„Homeopatski pripravci stimuliraju samoiscjeljujuću snagu organizma, a odabiru se na temelju individualnog pristupa osobi. Naša je želja prenositi znanje i vještine homeopatije i srodnih metoda prirodnog iscjeljivanja u Hrvatskoj te omogućiti da se ovdje prigrle metode prihvaćene diljem svijeta – od engleskog dvora do Indije, kazala je dr. sc. Ana Šafran, utemeljiteljica centra za homeopatiju i potporu zdravlju Annah koji organizira dolazak dr. Sankarana u Hrvatsku.

Njegov seminar Metoda osam polja u homeopatiji, namijenjen homeopatima i onima koji o homeopatiji žele naučiti više, održat će se od subote do ponedjeljka, 4. do 6. svibnja 2019. godine u hotelu Panorama u Zagrebu.

KONTAKT OSOBA: Nikolina Marović / 0913420210 / [email protected]