Dr Suresh Swarnapuri već više od jednog desetljeća redovito pruža preglede ajurvedskom metodom očitavanja pulsa „nadi vigyan“ (pulsna tehnika). To je tradicionalna indijska metoda kojom se ustanovljuju disbalansi u organizmu na suptilnoj ili fizičkoj razini. Prema tome doktor određuje ciljano prehranu, biljne preparate, tretmane detoksikacije, tehnike disanja i ostalo. Time se omogućuje da se tijelo dovede u harmoniju, brže regenerira i iscijeli.

Dr. Suresh Swarnapuri ima jedinstven sistem rada na ovom području. Od vrhunske dijagnostike do individualnog pristupa i posvećenosti svakoj osobi. Tehnika „nadi vigyan“ zahtijeva visoku naobrazbu na polju ajurvedskih znanosti, koncentraciju te suptilnost i dugogodišnju praksu.

Diplomirao je ajurvedsku medicinu i kirurgiju na sveučilištu Sri Venkateswara u Tirupati, država Andrapradeš, u Indiji među najboljim studentima s visokim ocjenama. Na osnovu dobrih ocjena specijalizira se na području bolesti vrata, glave, neurologije i terapija detoksikacije „panchakarma“ na državnom sveučilištu indijske medicine u Bangaloru, država Karnataka, u Indiji. Tokom studija izučavao je meditaciju i jogu.

Radio je kao doktor u nekolko indijskih klinika i bolnica. Predavač i doktor na indijskom institutu za ajurvedu i istraživanje.

Radio je za međunarodnu asocijaciju Maharishi Ayurveda u Nizozemskoj .

Od 2000.g. surađuje kao doktor u nekoliko ajurvedskih klinika i centara diljem Europe (Danska, Francuska, Ukrajina, Njemačka, Estonija, Irska, Srbija), Turska, Libanon, Rusija i SAD.

Predaje na raznim tečajevima, seminarima i predavanjima u organizaciji različitih ajurvedskih organizacija u Europi.

Radio je kao profesor i doktor pri Kolegiju ajurvedskih znanosti u Bangaloru.

Dobitnik je mnogih nagrada u Sjedinjenim Američkim Državama za izvrsnost u ajurvedskoj praksi, za najbolju prezentaciju kliničke ajurvede i za podučavanje ajurvede.

Direktor je ustanove European Ayurveda Academy – akademija za podučavanje ajurvede u Evropi i šire

Direktor je holističkog centra GHAR -Gita u Corku, Irska.

Veda House redovito organizira dolazak dr.Suresha Swarnapuria u Zagreb na mjesečnoj bazi.

Osim ajurvedskih konzultacija u centru možete obaviti sve tretmane panchakarme ( postupci detoksifikacije tijela) koji su i važan dio u rješavnju postojećih problema i isto tako mogu se raditi i kao preventivna kura, koja je individualana za svaku osobu. Cijena konzultacije za odraslu osobu iznosi 560,00kn, a za djecu do 12.g. 280,00kn

Pravilnom dijagnostikom utvrđuje se uzrok tako da iste bolesti ne tretiraju se isto, što je krucialno da očitavanjem pulsa vlada vaidya s velikom praksom i koji će isto tako prilagoditi ajurvedski režim devnim obvezama, godišnjem dobu, klimi u kojoj obitavamo i prirodnoj konstituciji pojedinca.

Narudžbe na broj : 098802729 Martina

Mail: [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.