Još sam impresioniran slučajem američkog pacijenta koji je bolovao od zadnjeg stadija raka gušterače s multiplim metastazama po cijelom tijelu. U petak je pročitao da je pronađen novi lijek protiv raka i, kako su liječnici smatrali da neće preživjeti vikend, dali su mu običnu vodu i rekli da je to taj lijek. U ponedjeljak ujutro ih je dočekao na nogama, tumor i metastaze su nestali i odmah je napustio bolnicu! Četiri mjeseca je bio potpuno zdrav, dok nije za isti lijek pročitao da je posve neefikasan. U tjedan dana mu se bolest vratila i umro je praktički trenutno. Tolika je snaga našeg nesvjesnog, a o tome tako malo znamo.

Kako je moguće da već uništeni organ i organizam na kraju snaga dožive ovakav potpuni oporavak? Sjećam se kada mi se obratio A. K. iz Antunovca, pred 19 godina, s dijagnozom inoperabilnog karcinoma pluća u oba plućna krila. Odbio je zračenje koje mu je ponuđeno. Dao sam mu prah koji je sadržavao “minerale u tragovima” (“trace elements”) i uvjerio ga da nema mjesta brizi. U šest mjeseci je ozdravio i živ je i zdrav još danas. B. S. iz Gajnica, supruga mog prijatelja, operirala je karcinom dojke, ali je kroz 4 godine otkriveno da joj je cijeli kostur pun metastaza, patila je od žestokih bolova i imala vrijednost tumorskog markera posve nevjerojatnih 4700. Produžio sam joj život prirodnim tretmanima i raznim oblicima sugestije za čitavih 11 godina. Prognoze su govorile da joj je preostalo 3 mjeseca života.
Što se to u tijelu dogodilo da su agresivne stanice raka mirovale toliko godina? Kako smo ih na to nagovorili, da bi se odjednom opet pokrenule i donijele smrt. Ili, slučaj 28-godišnje zagrebačke intelektualke oboljele od multiple skleroze sa izraženom demijelinizacijom na CT-u mozga i teškim simptomima karakterističnima za uznapredovali oblik bolesti. Pristupio sam sa joj sa standardnom terapijom uspostave ravnoteže na energetskoj i metabolitičkoj razini te suptilnim utjecajem na psihu. Dodao sam preporuku da uz to pije mlijeko kobile. Javila se nakon tri tjedna i obavjestila me da su joj se svi simptomi povukli! Kakva je to moć ljudske nutrine da ako stisnemo pravi okidač može poništiti štetu koju su izazvali ogoljeli živci u mozgu?

Vrhunac tajne našeg nesvjesnog je reakcija na naizgled besmislene subliminalne poruke koje pozivaju na spajanje osobe sa ženskim, majčinskim principom u Prirodi. Vidio sam nešto što bih prije stavio u kategoriju poezije kako na očigled mijenja psihičko i tjelesno stanje pacijenata čineći ih ponekad otpornim i na najteže životne izazove. Još pamtim jutro u svetom indijskom gradu Vrindabanu kada je goli sadhu namazan pepelom udarao perjem pauna engleskog turista oboljelog od hepatitisa. Polijevao ga je vodom i doslovce pred našim očima “ispirao” žutilo kože i očiju koje je nestalo nakon svega pola sata! Krhko je znanje, rekoh si tada.

Autor: Drago Plečko
https://www.facebook.com/dragopleckoofficial?fref=nf
Prethodna objavaSpasonosne kod hipotireoze: Ruski narodni recept za ljekovite kapi od samo 2 sastojka !
Slijedeća objavaSrimad Bhagavatam – San materijalne sreće i nesreće
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.