Epidemija raka i sistemskih oboljenja pomalo poprima zastrašujuće razmjere.

Dr Judah Folkman - onkolog vizionar koji je pomislio i na nemoguće.
Dr Judah Folkman – onkolog vizionar koji je pomislio i na nemoguće.

Mislim da je nadimak “Big C” dobio kada je od njega obolio John Wayne. Sve projekcije bazirane na statistikama pokazuju da, uprkos napretku znanosti, rak postaje prava epidemija. Kažu, “karmička kazna” a prevedeno u nježnije tumačenje, rezultat strahovitog psihičkog stresa za koji ljudski živčani sustavi nisu spremni, enormnih zagađenja iz zraka, vode, hrane i zemlje do te mjere da više nitko ni ne pabirči sve te “karcinogene supstance”. Svakim danom nuklearni otpad, pokusi, curenje radioaktivne vode samo dodatno pomažu ubojici milenija da se javlja u novim, sve agresivnijim i nepredvidivim oblicima.

Vjerujem u znanost, kemoterapija samelje milijarde malignih stanica, zračenje također, pametni lijekovi isto tu i tamo pokažu zube. No, Big C se razmožava nedostižnom brzinom, po potrebi u hodu mutira, širi se bezbrojnim stazama na nove udaljene lokacije i to su onda metastaze. Iako smo svjesni gotovo pravila crijeva-jetra, pluća-mozak, dojka-kosti, on uvijek šokira, iznenadi i stvori predsadnicu tamo gdje se najmanje nadamo. Je li bio u pravu čuveni dr Judah Folkman da primarni tumor komunicira sa udaljenim “ispostavama” signalima i to ne kemijskima, nego nekakvim valovima?! Kada je na pokusnim životinjama kemijski izolirao tumor od ostatka organizma životinje, metastaze su se ipak pojavile! Pokus je osporavan i zaboravljen u magluštinama vremena. Je li moguće da se metastaze mogu javiti i 20 godina nakon uklanjanja primarnog tumora? Moguće je.

John Wayne - kada je već umirao rođenje blizanaca mu je produljilo život za čitavih 7 godina iako za to nije bilo racionalnog tumačenja.
John Wayne – kada je već umirao rođenje blizanaca mu je produljilo život za čitavih 7 godina iako za to nije bilo racionalnog tumačenja.

U beskonačnim žučnim polemikama s fanovima kanabisa, graviole, raznoraznih ekstremno skupih gljiva, aronije, ulja crnog kima, goji bobica, maslačka, nonija, aloja vere, MMS-a, magnezijevog klorida, soda bikarbone (posebno besmisleno kada se pije, posve pogrešno shvaćena ideja dr Simoncinija), resveratrola, lanenog ulja i brojnih drugih pomoćnih sredstava u borbi protiv karcinoma, priznao sam – da, istina je da in vitro, u malih životinja, čak ljudi, supstance koje sadrže doista ubijaju stanice raka!

ALI, njihova se ubojitost kreće oko 20, možda 30%. Toliko da već malo uznapredovali karcinom razmožavajući se eksponencijalnom brzinom to niti ne osjeti. Ma kako zvučni, ti su gubici za karcinom posve bezopasni.

Toliko napadana kemoterapija ima dovoljnu ubojitost ali samo ako pacijent takvo trovanje izdrži dovoljno dugo in continuo, bez fatalne pauze u kojoj se demon oporavlja.

Kiruruški zahvat i kemoterapija u dovoljno ranoj fazi – jedina šansa. Tada i prirodni preparat može doprinjeti uspjehu. Osim….

Charaka Samhita - sveti spis koji spominje "somu", mitski lijek za sve bolest i postizanje besmrtnosti. Danas nitko ne zna o kojoj se biljci radi, ako je uopće u pitanju biljka. Naime, znakovito je da je Maharishi Mahesh Yogi rekao da "soma nastaje u živčanom sistemu čovjeka u višim stanjima svijesti".
Charaka Samhita – sveti spis koji spominje “somu”, mitski lijek za sve bolest i postizanje besmrtnosti. Danas nitko ne zna o kojoj se biljci radi, ako je uopće u pitanju biljka. Naime, znakovito je da je Maharishi Mahesh Yogi rekao da “soma nastaje u živčanom sistemu čovjeka u višim stanjima svijesti”.

Drevne istočnjačke tradicije, ali i Biblija u naznakama, vjeruju u nešto što se u grubo zove sudbina. No, taj ritam umiranja po svemu sudeći ima čvrstu povezanost s nesvjesnim dijelovima čovjekove psihe. Već spomenuti John Wayne je već umirao od raka pluća kada su mu se rodili blizanci. Živio je još neočekivanih 7 godina! NEŠTO je u njemu, a to nije bio lijek, odgodilo neumitno, potaknuto novonastalnom situacijom. To nešto najčešće u žargonu zovemo podsvijest. Na koju se može utjecati samo na dva načina: ili to učini ekstremna nužda i pokorna molitva ili subliminalna naredba. Koji mobiliziraju CIJELI obrambeni sustav.

Upravo kod mene sjedi sada 42-godišnjak koji je sa 17 godina obolio od astrocitoma na mozgu. Sa katastrofalnim prognozama. Tada. Bio je prva osoba na kojoj sam primjenio subliminalni utjecaj.
Po meni, kolektivno duboko uvjerenje o neumitnosti umiranja od najgore bolesti današnjice samo doprinosi širenju epidemije. Strahom upravo prizivamo ono čega se najviše bojimo. Uz obilatu pomoć sllnih zagađenja u ime – uvijek profita.

Ne mogu se pohvaliti nadnaravnim uspjesima metode koja je zasnovana na subliminalnim porukama, specifičnoj dijeti i jednom imunomodulatoru. Tek poneki posve neočekivani rezultat kada se tome najmanje nadam. Ali, upravo ti rezultati daju naslutiti da treba dalje tragati za formulama koje uspješno bajpasiraju odluke koje su već donijete na razini individualnog dijela kolektivnog nesvjesnog. Nitko nije siguran ni pošteđen od zla milenija. No, ja vjerujem da je u dubinama naše svijesti koje kriju fantastične, zaspale moći krije jedino stvarno, potpuno rješenje.

Izvor: www.facebook.com/dragopleckoofficial
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.03.2016.
Slijedeća objavaŠto donosi Mars u Strijelcu vašem znaku i podznaku od 7.3. – 28.5.: Vrijeme za uspjeh i moć!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.