Zemljani Jaspis

Zemljani jaspis je  simbol svjesnosti, vrijednosti Zemlje i međusobne povezanosti svega živog sa Zemljom.

Zemljani jaspis je povezan sa zemljom i potiče ekološku svjesnost. Rezultat toga jesu stabilnost i ravnoteža koje on donosi. Naročito je koristan za smanjenje geopatogenog i ekološkog zračenja. Olakšava duboku meditaciju i otkriva karmičke uzroke.

Iscjeljuje neurotične strahove, halucinacije i impulsivne opsesije.

Amajlija od Zemljanog jaspisa štiti vlasnika od zlih duhova i uroka. Daje hrabrost i samopouzdanje za postizanje pobjede. To je jedinstven kamen koji uklanja svu negativnu energiju prikupljenu u ljudskom tijelu.

Zemljani jaspis najbolje djeluje na čakri pleksus solaris. Tu pomaže iscijeliti unutarnje organe, jetru, žuč, bubrege i slezenu. Potiče rad probavnog trakta i debelog crijeva.

Ublažava mučnine i nadutost poslije jela. U kombinaciji s crvenim jaspisom pojačava imunitet. Eliksir od zemljanog  jaspisa koristi se za rast i jačanje noktiju.

Ogrlice i narukvice od Zemljanog  jaspisa čiste kožu i štite od kožnih alergija.
Gorski kristal

Gorski kristal (kvarc) je  univerzalni iscjeliteljski kamen – kamen blagostanja, zdravlja i sreće.

On apsorbira, pohranjuje, otpušta i regulira energiju i odlično uklanja blokade. Njegov puni energijski spektar aktivira sve razine svijesti. Pojačava energiju i iscjeljenje.

Poravnava našu svijest sa snagama Svemira, pomažući svakome od nas da pronađe svoje vlastito unutrašnje svjetlo, koje nas povezuje sa Univerzalnim svjetlom. Pomaže u liječenju od trauma, strahova i drugih psihičkih smetnji.

Ublažava bijes, ljutnju i osjećaj krivnje. Također, usklađuje sve čakre i utječe pozitivno na rad hipofize i epifize. Uravnotežuje emocije, smiruje emotivnu napetost, harmonizira duhovnu stranu kao i fizičku, dovodi do emocionalnog samoiscjeljivanja, jača fizičku snagu.

Koristan je kod nedostatka apetita, za čišćenje aure, balansiranja energije, za  pravilan rad crijeva i detoksikaciju. Povećava imunitet i snagu, te pozitivno djeluje na sve organe i bolesti. Čisti krv, krvne žile, usklađuje rad srca i tlak.

Dobar je protiv otečenosti ruku, osipa i oteklina, pomaže kod paraliza, omekšava kožu, poboljšava percepciju duhovne razine, otklanja blokade,  štiti od tumora i karcinoma. Dobar je za meditaciju, energiju molitve, za smirenost, za kreativnost i za jačanje.

Vrlo je važan za duhovnost i za poticanje vidovitosti.

miniDrvena narukvica – Zemljani Jaspis & Gorski Kristal

Povezuje s duhovnom energijom Zemlje, podržava iscjeljenje na svim razinama, vraćajući ravnotežu, snagu i mir.

Budi intuitivnu i duhovnu mudrost, a tijelu vraća izgubljenu ravnotežu.

Dužina: 19 – 24cm  (veličina podesiva)

Cijena: 77 kn

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 17.09.2016.
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 18.09.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.